DADA abonnement

Een abonnement op DADA is niet alleen leuk (elk kwartaal weer zo’n prachtig blad) maar het is ook goedkoper. Bovendien help je met je abonnement DADA vooruit, en help je ons door moeilijke tijden heen.   

Leuk?  Een jaarabonnement kost € 27.50. Dan krijg je 4 keer per jaar een nieuwe DADA.

Het eerste nummer van je abonnement is het eerstvolgende nummer dat verschijnt. Dat is dus soms even geduld hebben. Om het wachten te verzachten krijg je per mail een link naar een digitale DADA. Dan heb je vast iets te lezen totdat de eerste DADA komt :-)

Na afloop van het eerste abonnementsjaar wordt het abonnement automatisch verlengd tot we - 3 maanden voor het volgende nummer - op een briefje krijgen dat DADA gemist kan worden. Dat mag ook per mail naar hallo@plint.nl  Lees hier meer over opzeggen.

Tip: een jaarabonnement DADA is ook een leuk cadeau voor kinderen  van 6 tot 106 die geïnteresseerd zijn in kunst of -geschiedenis. Een cadeau-abonnement stopt automatisch na een jaar. Tijdens het bestelproces kun je bij afwijkend verzendadres de naam en adresgegevens van de ontvanger invoeren.

DADA - DADA abonnement - DADA abonnement

DADA abonnement

€ 27,50 meer informatie