DICHTER - DICHTER.  - DICHTER. nr. 12 Van de bomen & het bos.

DICHTER. nr. 12 Van de bomen & het bos.€ 6,50gedicht:

DICHTER. nr. 12 Van de bomen & het bos.

De nieuwe DICHTER gaat over De bomen en het bos. Over slanke dennen, bomen in de storm op 25 januari 1990, kleine sparren, boomhutten (natuurlijk!), stambomen, en slapen in de open lucht. Over een schat van een naaldboom in de Amsterdamse Hortus, en een populier in Wageningen met een eigen twitteraccount, tekens in basten die telkens weer veranderen en over het Wood Wide Web. Boswachter en schrijver Arjan Postma schrijft het voorwoord. Lotte Dirks illustreert het nummer.
dichter:

De dichters van DICHTER. 12

Ienne Biemans, Daniel Billiet, Annemarie van den Brink, Katelijne Brouwer, Herman Coenen, Liz Ditters, Bies van Ede, Frank Eerhart, Remco Ekkers, Judy Elfferich, Diet Groothuis, Gijs van der Hammen, Kees Hermis, Jos van Hest, Gil vander Heyden, Mary Heylema, Wim Hofman, Mieke van Hooft, Arjan Keene, Johanna Kruit, Hans Kuyper, Mariet Lems, Thomas Möhlmann, Theo Olthuis, Erik van Os, Kasper Peters, Ton Peters, Bas Rompa, Cees Rutgers, Kate Schlingemann, Kees Spiering, Ymkje Swart, Linda Vogelesang, Bette Westera, Saskia van der Wiel, Riet Wille.
beeld:

Lotte Dirks

Lotte Dirks (1986) is een illustrator met een voorliefde voor alles wat groeit en bloeit. Haar illustraties gaan over gewone dingen in en rondom huis en tuin. Door een combinatie van oude en nieuwe technieken ontstaan sfeervolle beelden met een vleugje nostalgie. Na haar studies Grafisch ontwerp en Illustratie werkt zij sinds 2014 als freelance illustrator vanuit haar studio in Eindhoven. Als echte papierliefhebber werkt Lotte regelmatig voor uitgeverijen en tijdschriften. Dankzij het decoratieve karakter van haar werk ontstonden ook mooie samenwerkingen met bedrijven in de interieurbranche. Voor een kijkje achter de schermen volg je Lotte op Instagram @lottedirks. Haar werk is te vinden op lottedirks.com

formaat:

116 bladzijdesmateriaal:

A5