Abonnement op de poëzieposters 

Natuurlijk zijn alle posters los te koop maar een abonnement is makkelijker en goedkoper. Abonnees krijgen ieder jaar, voor het begin van de Kinderboekenweek, 6 prachtige spiksplinternieuwe poëzieposters per post. In een mooie stevige koker en van een aardige postbode (daar zijn we streng in). Een abonnement op een serie van 6 poëzieposters kost € 35, incl. verzendkosten. Voor € 35 krijg je zes posters - nog geen € 6 per poster. Bovendien krijg je als nieuwe abonnee ook het eerste nummer van DICHTER. (winkelwaarde € 5,95), ons nieuwe tijdschrift met meer dan 75 gedichten van meer dan 25 dichters.  

Hoe werkt het?

Als je je nu abonneert op een van de series, ontvang je de meest recente serie van je keuze. Een serie bestaat uit 6 posters. Als je je abonneert op de serie voor 7 tot 107 (de onderbouw), ontvang je deze posters, voor de bovenbouw ontvang je deze posters.

School? Betaal met de Cultuurkaart. Plint is Cultuurkaart-acceptant en ook het abonnement kan op die manier worden betaald.  Bestel niet via de site maar per e-mail naar hallo@plint.nl. Vergeet niet in de mail de adresgegevens (geen postbus!) en het kaartnummer te vermelden. Dat hebben we nodig om een accoord te krijgen.

Abonnement opzeggen?

Alle abonnementen worden automatisch voor de duur van een jaar verlengd tenzij we uiterlijk 1 juli weten dat het abonnement moet worden beëindigd. Vanaf die datum beginnen de voorbereidingen voor de handling en de verzending van de nieuwe series. Om misverstanden te voorkomen kun je alleen schriftelijk opzeggen. Dat kan ook per e-mail maar let er goed op dat je een ontvangstbevestiging van ons ontvangt. Er gaat wel eens iets mis in de digitale wereld - als je geen mail terug krijgt, is de kans groot dat je mail niet is aangekomen en de opzegging dus ook niet.

Nog vragen?

Stuur een mail of bel even naar 040 245 4001 (kantoortijden).